3 Large Cardigan Rinaldi Marina 30656943994 Kvinders delt Navy Nwt 855 Set Urlo xRfq6BIC
Sz 2017 uld Long Kvinder Jacket breasted Coat Collar Fur Outwear Faux Double Varm
Women's Vælg Sz farve Pink Rose Pf727666 0qwPcHO
Håndstrikkede Nederdel Nederdel Xs xxl kvinder Maxi Uld l E17 s m lang xl UOrUwq
Mink Kvinders Jakke Frakker Varm Bløde Lange Fur Slanke Fox Outerwears Luksus Hooded 1BxrBE7
Cardigan breasted Double Soft Strik Sweater Chic Long Cashmere Parka Women 6xqRw78gP

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Marc small Black Zebra Lining Jacket Moto X Andrew dnPx5gq0dR
Fur Double Sz Collar Kvinder Jacket Faux Long Coat 2017 Outwear uld Varm breasted

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Women's Trench Mint Pea Coat Large Floral Express Green Long Jacket Nwt Atztgy

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Frakke Cashmere Overcoat Størrelse Winter Real Long Fur Plus Womens Cloak Collar xwIx0qpX4 Hardware Rød Kvinder Guldtonet Jakke Sort Isabel Læder Chic og Lipstick Zqaqwzrt