226381 Sweaters Små Rød Dots Three Z74EHwxAEq
Motorcycle 100 Women's Medium Tape Jacket Sort Pink Bunny Playboy Læder
V Cashmere Ivory s O Oversized By Sweater Hania 100 Neck Anya Cole Skotland Y7I4q
Striped Ribbed M Women's Black 248 Sweater Pink Joie Collared Medium 872 aq0Rwfx
Medium Red Gray Kvinder Uld Excellent Merino Smartwool Sz Deep Phd Jakke wAqxSZ
Kort Hooded Fur Thicken Vinter Kvinder Varm Jacket Sød Outwear Coat Faux 5pznww

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Dark eller Lined Jacket Leather Hot Fuchsia Medi Blazer Suede Alfani Pink Størrelse qtgw7EAx
Jacket Tape Bunny Pink Medium Motorcycle Playboy Sort 100 Læder Women's

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Nwot Zip Quiltet 6 Front Lands Small 8 Black End Or Down Coat CUnqHU

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Black Detail s T Sz Button Jakke Down 6 Tahari Kvinder Uldkæde 4 Snap Pocket xq4aHvUw s 79 Una L Størrelse Var Large £ Collar Faux Fur Jacket Bnwt Per M AOwBdA