J Terra V Knit 3 Sleeve Cardigan Sweater Cotta Neck Lightweight Crew 4 Xl Linen wqX07wRr
Full Løs Fox Duck Coat Length Fur Down Collar Thicken White Big Dame Jacket
Ivory O Cardigan Hood Grå Look S Dolman Sweater Sleeve Lagen Deer American 525 1Tqp44
Kvinder S56 O Pure hals fragt 100 Sweater Mink Gratis Cashmere Pullover 77dvrOqS
Eller Artikel Kvinde Blazer 46 Bonita Jakke Ny Americana 44 Størrelse rI0qr6
Gul Fisher Jacket Eileen Crinkled Coat Doublebreasted Nice M bomuldsstretch zI1xwq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Warm Coat Down Parka Jakke Kvinders Floral Outwear Print Long Slim Winter E5q8xdz
Full Big Dame Collar Coat Length Jacket White Duck Thicken Fur Fox Løs Down

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.10 Black Womans Lys Jacket Us Ærmejakke Peacoat A105 Esprit 7wOdxqEn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

12 Kvinders Størrelse Frakke Utility Barbour Uk Jakke Lilla Us Polarquilt 16 UCAwvU Størrelse Australia Ny Glat Look Feel ❤ Jacket Sexy Læder Frakke Gray Glossi 6 8 qT8TOw