Stole Cape Kvinders Wrap Excellent Wedding Mink Fur wxPxUZ7
Down Real Tykkere Slim Jackets Mink Kvinders Vintervarme Fur Long Mid Overcoat
xl cardigan blå uld sweater cowl hals Islandsk sort design jacket ZqxzYz
Jacket Trench Hooded Graffiti Parka Fur Kvinder Varm Coat Outwear Winter Floral fwqFxXI
Tt Adidas Kvinder Vel Rawpin Xl Cw0273 Sst Vv Størrelse xEzqUER
Coastal Sz Hansen M 7040055009835 Kvinder Nwt Jacket 300helly Newport Hh Navy XOqXR6w

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Flash farve Vælg Columbia Sz Windbreaker Women's Printed Forward qPTWFwgA
Slim Vintervarme Jackets Tykkere Long Kvinders Real Overcoat Fur Mink Down Mid

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ny Rabbit Fur Ægte Token Jacket l Kærlighed Draped Dyed rX1grw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Real 100 Color Fur Raccon Rabbit Collar Frakke Jacket Vest New Womens Rainbow SqwCYfx Flowers Sequin Jacket Stretch 3 Main Sort Finition Celine 36 Dimensionelle Yq0Efw