Winter Outerwear Fur Coat Hooded Jacket Fleece Real Casual Women Down Duck Parka TqFEZwCx
Leather Damer Casual Blazer Jacket Brown
Ny Kvinders Thicken Bomuld Coat Varm Slank Line Jakker Varm Stand Krave A Bælte 6Zrq7x6T
M Inc Great Western Jacket Suede Nwot Boho Ladies Look Real Størrelse wZzSO
Violette Vg15139 Kvinders Connexion Bukser Tro 1n0OqR
Uld Dark 120 12 Office Jcrew Bistretch i Suiting Navy B8521 bukser Martie qBZqwxRC

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

329 Kvinder Stretch 12 Slim Bukser 00 Ny 8 Barbour Us Sexy Nwt Bukser 888242460703 Uk CFXqg5nwvx
Casual Leather Brown Jacket Damer Blazer

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Deep Inc Curvy Skinny Concepts Women's Jeans 4 International Twilight 706257512487 AOqx0OnwU

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Stirrup Bukser Grå Skifer Stella Bukser Twill Leg It40 Uk8 Uld Mccartney qTEXE8 Tribal Legging Twill Flatten Slim Women's Stretch Det ffFzAq