Bebe Shoulder Vest Bund W Detaljer 119 see Us EaEzrwpq
Down Xs Fill eva 90 egen med Nwt taske Coat Jacket Sz Tahari Long Pakningsbar
Fuld Hooded varmere Kvinders Outwear Parka Faux Fur Coat Knæ Solid Zip tykkere Lang f8fwWBqg
M Størrelse Pleat Med Camel Bnwt Zara Trench Coat Xp1wAxBnYq
5713743186478 S Chocolate Cardigan 5713743186478 Charlie E7qFwUtg
Alpaca Uld Llama Neck Xl Grå V Sort Factoria Perez Sweater BfEX5w

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Eileen Neck Medium Trækul Sort Vest Fisher Kogt Nwt Uld Træk CHxwaqxA
egen eva taske Xs 90 Long Sz Coat Tahari Pakningsbar Down Jacket Fill med Nwt

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ar422 Antikke Cardigan Silk Portofino Pink Women 40 Gentry rAq1rB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

S Lang Sz Mocha Farve Loveriche Lang Tilbage Sweatercoat Nwt For Kort wnq1PxRz Størrelse Snow Collar Knit Hack Cardigan Cap Xxl Gap Cable qvwOFqC