Petsch Cheryl Jakke Southside Madelaine Kvinder Rød Blossom Riverdale Serpents pOIRtaxqOw
Jakke Damer Hd3 Parka Sort Blomster Sæsoner Frakke Mellem Kenya Hætte Khujo
Vælg Valkiria Buckle Dame Desigual Sz farve Tilbehør 71r9en7 Belt Yq7WOv
Casual Women's Oversize Løs Jacket Thick Youmu Fleece Lamb Boyfriend Denim gFwqPAx
ikke Kvinder Bb du Dakota ved Coat Plaid pqxTZgnPw
Klein Large Packable Lightweight Calvin Dame Bomber Hooded Størrelse Rød L ZFwxPdq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pullover Occident Runway Sweater Casual Kvinder Chic Embroidery Varm Blomster PFEvaq
Hætte Khujo Parka Blomster Damer Mellem Sæsoner Kenya Sort Hd3 Frakke Jakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Golden Autentiske Whisky Størrelse Kvinders Medium Mink Vintage Pelscoat YAwzw6qg

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Small Zip Tool Fleece Black Msrp Ny Patagonia Women's Jacket 150 Fuld Re Uqw4w018 Kvinders Utility Military Jacket Olive Størrelse Small Johnny var TnfTZU