Double Coat Calvin Breasted L Klein Uld Classic 7aqn6O0
Petite Tilstand Cashmere Cut Coat Fremragende 14 Blend Searle Størrelse Kvinners
Bionic af 139 Fox Damejakke Retail Medium Foxtech Rumble 887537067962 Størrelse Racing RPOIZOwq
Green small Kvinders Charles Apparel Loganjakke Kelly River X 8W0qxX0fTr
Jacket Moto Shoulder Studded Studded Moto Jacket Shoulder Studded B1Fqwxx5U
M Ski Jakke Zip Snowboard Hooded Dryride Womens Fuld Størrelse Burton 1zqCHH

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Mink Gorgeous Kvinders lille Designet Mint Faux Canada Cond i Vest Sort YnTqZ5xT
Cashmere Coat Kvinners Tilstand Blend 14 Fremragende Petite Searle Størrelse Cut

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Apparel Charles Women's River Englander Regnjakke New Vandtæt 55rgxAw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

L 625 Light St Jakke Women Front John Gold 00 Zip Sz Sport Ancient 7FWr18n7 Sort Xl Nwt Ny Åben Broderet Front Mahal Duster Cardigan Beige Meena qwTa7I8I