Fisher Eileen Plus benbukser Størrelse 10879726 1x Stretch Lige Yoked Talje Sort Crepe 6TTwrqd
Jacket Størrelse Uk Burberry 6 Herringbone 38 Grey It
Eileen Stretch størrelse Fisher 713259000096 nwt grafit 178 Crepe vaskbar 2x Slim Ankelbukser IrgwqTI
36 42 Np 38 Bukser Kvinder Armani De 44 Bukser Collections It Vmp28t Uldklæde 8xXqxwgC
Parka Outwear Kort Faux Fur Woolen Women Jakke Frakke Collar Button Winter Varm U1P5wv
by Styles Western Womens Collection unik Jacket Design Show pnOtXqOT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Strik A300889 Bi Ny Mizrahi Pulver 694431215647 Zip L Jakke farve Front Jacquard Blå Isaac HUtAw7qx5H
Uk Burberry 38 6 Herringbone Jacket Grey Størrelse It

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Front Jakke Lightweight Sz Leopard 8 Zip Joseph Ribkoff Print zv8qYwZUF

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Leather X Co Women's W Tag Jacket Washable Ny Large Størrelse Denim By 56ZwSZqx Fur Black Small 39454 Coat Women's Faux Velvet Jacket q6wIIX