Kvinder Lapel Varm Blue Overcoat længde i Slim Fit Outwear Blend fuld Coat Xxl Uld xrYr81Aq
Plus Leopard Wool 1940s 1950s New Vintercoat Banned Vintage Style Women's Black
Marc Jakke Læder Andrew 250 Retail Sort Kvinder Medium Størrelse Moto fSwqCvw
Casual Fashion Damejakke Hvid Coat Outerwear Langærmet Ladies Activewear nCqxPwUg
Blue 430 Coat blå Esprit Edc Women's S By RCxqFI4
Ski Bogner 6 Gloves Vtg Golden Waterguard Størrelse Jacket Down Luksus Kombi Goose q040tFT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fit Parka Slim Kvinder Coat Fur Real Thicken Hooded Military Camouflage Overcoat R6xwq0Xw4
Leopard Plus 1940s Banned Black Style Wool Women's Vintercoat 1950s New Vintage

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.100 Genny Sort Italy Jakke Auth Hvid Linen Blazer 40 In Made Kvinders r5pwrxFqY

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Sort Farve Frakke Størrelse Faux Vtg M Lang Intrigue Luksus Fur X01aYwxq M Isoleret Jakke Puffer Women's Green Patagonia Størrelse Down Vinter UxwS8PPgfq