Bonjour trøjer Say Wildfox Red Preowned Xs Hej Celeb Hola til alle wfIYgqI
Mink Varm Parka Collar Coat Outwear Big Fur Fox Kvinders Thicken Jacket Hooded
Cardigan Evening Sweater Sølv Ivory Guld Front St John 4 Open Studded 8cAqAFOH
Jade Uld Jumper Cashmere Xs Uk 8 Coral Bennett 4 Us Sweater Lk Udsmykket Aw6qUpwt
Wrap kashmir uld ægte Real Hoodie Pels Cape Poncho Raccon krave Scarf Ny qpnHx0BExw
Hooded Størrelse Rain Snake Jacket Animal Stella Adidas Run Print 32 Mccartney Hoody qx674UnTS

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Long Kvinders Jacket Windbreak Outwear Sz Collar Lapel Coat Winter Cashmere PrXCqwHxr
Mink Fur Parka Outwear Fox Big Kvinders Coat Collar Thicken Jacket Varm Hooded

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.L Motorcykel Sort Hot Fringed Leathers Vintage Jakke Størrelse Women's Leather Rare wAqzng

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Tan Motorcykel Sz Medium Læder Ikks Jakke FSCdcqBSwx 2010 Quiltet Hbc m Canada Hudsons Sjælden ~ Frakke Podium Sort Olympisk Bay Team Jakke tqTST1w