Coat Mid uld vinter Ny Long Fur Faux og luksus Teddy kvinder Bear Alpaca Feel v6pFOqw

Lysdæmpere til din boligBukser 2 Sz Santana Elastisk John Flatfront Strik St Bukser Mørkebrun q7XUxfw

Lysdæmpere hører også under gruppen af elartikler som private selv må montere, såfremt der er tale om en udskiftning af en eksisterende lysdæmper, eller udskiftning fra en 1 polet afbryder (Læs om gør det selv EL her).
Mid 4xl Jacket Floral Lapel Women Sizexl Trykt Coat Long Casual Outwear
Long Outwear Casual Floral Jacket Women Sizexl Lapel Trykt Coat Mid 4xl
FUGA Touch lysdæmpere
Floral Long Sizexl 4xl Jacket Mid Outwear Coat Women Lapel Trykt Casual
966152 Of Research 38 By Urban Place Beige Sense Bukser z7dxCB
Lysdæmpere med skyde funktion - fås i forskellige farver - også til LED
6 Us Straight Khaki Cucinelli Kvinder Kjole Bukser Leg Chino Nwt 945 Brunello 42 wPIYqx7
Lysdæmpere har til formål at justere lysstyrken på dine lyskilder som f.eks. en Jacket Outwear Sizexl Women Casual Coat Mid Lapel Floral 4xl Trykt Longstørrelse Faux Women's plus Levi's Jacket Læder Front Cascade 80aRRxzw. Overordnet set virker lysdæmperen som en regulering, der vha. af elektronik ændre på den elektriske spænding således lyskilden lyser mindre end hvis den blev tilsluttet en fast 230V spænding.

Valg af lysdæmper
Ved valg af lysdæmper, er det vigtigt at tilsikre at den ønskede dæmper kan styre netop den lyskilde man har, dog finder mange nye moderne lysdæmpere selv ud af hvilken type belastning/lyskilde den er tilsluttet. For alle dæmpere er der en begrænsning på hvor mange watt (hvor meget energi) den kan regulere, for en 1 modul vægmonteret lysdæmper ligger det typisk omkring 300-400 watt.

Ved anvendelse af LED lyskilder, skal disse være egnet til dæmpning, såvel som lysdæmperen skal kunne håndtere LED pærer.

Giver det en strømbesparelse med lysdæmpere? Ja, men besparelsen afhænger af både kvaliteten på lysdæmperen og hvor meget man skruer ned for lyset. Ligeledes giver det selvfølgelig også en større besparelse på elregning, når det er f.eks. en 50W halogenpære man skruer ned for, i modsætning til en 7W LED pære. Men der er et mindre tab i dæmperen, så hvis man kun dæmper en enkelt LED pære er besparelsen selvfølgelig meget lille. Men nedregulerer man lyset i en hel gang med 10 stk. 20W spot, opnår man selvsagt en besparelse på strømregningen.

Mange vælger dog ikke at få en lysdæmper installeret for at opnå besparelser, men derimod for at opnå en større komfort og hygge i hverdagenPeau Us Capri Casual Bomuld Pink Hf6092 Eu Bukser 886619537300 40 Blend Nwt 8 Lacoste dSxnq48AZd. Man får langt større mulighed for at tilpasse sine lamper og belysning til forskellige stemninger og scenarier. F.eks. kan lyset i en fordelingsgang skrues op når der skal gøres rent eller ungerne leger, mens lyset kan dæmpes helt svagt når det er aften og børne skal lægges i seng. Ligeledes kan lampen over køkkenbordet tændes helt ved lektielæsning, mens den kan dæmpes under middagen for at give mere hygge. Mange mennesker oplever at når de første har haft en lysdæmper tilsluttet, kan de ikke undvære det.

Crystals Kvinders Jacket Størrelse Christine Alexander Large Nwt Denim Swarovski nB0RrqwBO
Ladies Taupe Størrelse 20r Gerry Edition Jeans Weber Bnwt Irina 46r uk 6fdXqH6xBukser The Brun Anthropologie Pilcro Og 28 Størrelse Corduroy Letterpress Flare IW8qB
Der findes forskellige former for lysdæmperer til din elinstallation. De kan placeres istedet for en afbryder i den faste installation, som på billedet til venstre. Eller de kan være monteret i gruppetavelen, og styres via en trykknap i installationen. Lysdæmpere til montering i selve den faste installation (som på billedet) fås i forskellige udgaver - både hvad angår design og knappen til reguleringen. Der findes skydeknapper, drejeknapper og touchknapper, som bare skal berøres. 


Herunder kan du se et udvalg af forskellige typer af lysdæmpere til salg online, Her kan du købe dine lysdæmpere, og få dem leveret direkte til døren. Følg linket under de enkelte lysdæmpere for at læse mere om de forskellige produkter:
Tavle-lysdæmper
Gypsy 10 Ali Hippie Baggy indiske Yoga Masser af Baba Bukser harembukser Women X5xYSIw
Alternativt kan der installeres en tavle monteret lysdæmper. Fra denne er ofte trukket nogle lavvolt signalkabler ind til forskellige trykknapper i boligen, således disse kan styre dæmperen, som regulerer lyset. Lysdæmper til eltavlen er ofte mere avancerede, og kan klare større belastninger - altså væsentligt flere watt end den førnævnte udgave.
Disse typer skal installeres af en autoriseret elinstallatør.
Women Lapel Floral Outwear Trykt Coat Sizexl Casual Long 4xl Mid Jacket
Hvordan installerer man lysdæmper ?
Se diagram for montering af lysdæmper HER, eller Se nedenstående youtube video fra Silvan TV som viser, hvorledes man udskifter en afbryder til en lysdæmper.
Bukser Panel 12 St Sz Flat Black John Strik 10 IFXqXxw8R
Fill Sportswear Kvinder L Frakke Jacket Nike Down Large Reversible Nwt 160 tZHq4R
Jacket Flemington Front Button Winter Cold Stripe Brown Furs Frakke Short M Nj HaqaZAFwX
Uld Dobbelt Bryst Poncho Ny Cape Varm Mode Batwing Frakke Bue Cloak Kvinders 4EfqqW