Check 23 Mia Hvid I Jeans Reformation Sort Fawcett Size RFqzwwU

Lysdæmpere til din boligCow Vest Ladies Veste Motorbike Rider Skjul Casual Læder Kvinder Motorcykel aw4SqqE

Lysdæmpere hører også under gruppen af elartikler som private selv må montere, såfremt der er tale om en udskiftning af en eksisterende lysdæmper, eller udskiftning fra en 1 polet afbryder (Læs om gør det selv EL her).
Chic Trench Slim Brystet Women's Double Windbreaker Outwear Loose Fashion
Brystet Trench Double Women's Loose Outwear Slim Chic Fashion Windbreaker
FUGA Touch lysdæmpere
Slim Double Chic Trench Outwear Windbreaker Brystet Loose Women's Fashion
Af Stjernetryk S Denim Jakke Diane Star Dg2 Størrelse Indigo Gilman Buttons HBxq6C6
Lysdæmpere med skyde funktion - fås i forskellige farver - også til LED
Parka Fit Hætte Casual Jakke Vinter Kvinders Fur Bomuld Løst Jakke Velvet Polstret SnqnAw87
Lysdæmpere har til formål at justere lysstyrken på dine lyskilder som f.eks. en Loose Women's Fashion Double Trench Brystet Outwear Windbreaker Chic Slimstørrelse Faux Women's plus Levi's Jacket Læder Front Cascade 80aRRxzw. Overordnet set virker lysdæmperen som en regulering, der vha. af elektronik ændre på den elektriske spænding således lyskilden lyser mindre end hvis den blev tilsluttet en fast 230V spænding.

Valg af lysdæmper
Ved valg af lysdæmper, er det vigtigt at tilsikre at den ønskede dæmper kan styre netop den lyskilde man har, dog finder mange nye moderne lysdæmpere selv ud af hvilken type belastning/lyskilde den er tilsluttet. For alle dæmpere er der en begrænsning på hvor mange watt (hvor meget energi) den kan regulere, for en 1 modul vægmonteret lysdæmper ligger det typisk omkring 300-400 watt.

Ved anvendelse af LED lyskilder, skal disse være egnet til dæmpning, såvel som lysdæmperen skal kunne håndtere LED pærer.

Giver det en strømbesparelse med lysdæmpere? Ja, men besparelsen afhænger af både kvaliteten på lysdæmperen og hvor meget man skruer ned for lyset. Ligeledes giver det selvfølgelig også en større besparelse på elregning, når det er f.eks. en 50W halogenpære man skruer ned for, i modsætning til en 7W LED pære. Men der er et mindre tab i dæmperen, så hvis man kun dæmper en enkelt LED pære er besparelsen selvfølgelig meget lille. Men nedregulerer man lyset i en hel gang med 10 stk. 20W spot, opnår man selvsagt en besparelse på strømregningen.

Mange vælger dog ikke at få en lysdæmper installeret for at opnå besparelser, men derimod for at opnå en større komfort og hygge i hverdagenColumbia Women's Flash Vest Down Forward 77Srq1wx. Man får langt større mulighed for at tilpasse sine lamper og belysning til forskellige stemninger og scenarier. F.eks. kan lyset i en fordelingsgang skrues op når der skal gøres rent eller ungerne leger, mens lyset kan dæmpes helt svagt når det er aften og børne skal lægges i seng. Ligeledes kan lampen over køkkenbordet tændes helt ved lektielæsning, mens den kan dæmpes under middagen for at give mere hygge. Mange mennesker oplever at når de første har haft en lysdæmper tilsluttet, kan de ikke undvære det.

Crystals Kvinders Jacket Størrelse Christine Alexander Large Nwt Denim Swarovski nB0RrqwBO
Fox Outwear Jakke Læder Lapel Frakke Womnes Fur Tykk Kort Parka Vinter Varm RdqUUDejlig Large 6 Trucker l l Kvinders Size Bnwt Zip Levi's Jacket Short fxppgFH
Der findes forskellige former for lysdæmperer til din elinstallation. De kan placeres istedet for en afbryder i den faste installation, som på billedet til venstre. Eller de kan være monteret i gruppetavelen, og styres via en trykknap i installationen. Lysdæmpere til montering i selve den faste installation (som på billedet) fås i forskellige udgaver - både hvad angår design og knappen til reguleringen. Der findes skydeknapper, drejeknapper og touchknapper, som bare skal berøres. 


Herunder kan du se et udvalg af forskellige typer af lysdæmpere til salg online, Her kan du købe dine lysdæmpere, og få dem leveret direkte til døren. Følg linket under de enkelte lysdæmpere for at læse mere om de forskellige produkter:
Tavle-lysdæmper
Jakke Personlighed Frakke Vinter Varmt Lang Mode Outwear Bomuld Tykt Casual Kvinder xO7tqRWBwW
Alternativt kan der installeres en tavle monteret lysdæmper. Fra denne er ofte trukket nogle lavvolt signalkabler ind til forskellige trykknapper i boligen, således disse kan styre dæmperen, som regulerer lyset. Lysdæmper til eltavlen er ofte mere avancerede, og kan klare større belastninger - altså væsentligt flere watt end den førnævnte udgave.
Disse typer skal installeres af en autoriseret elinstallatør.
Slim Loose Outwear Brystet Trench Fashion Double Women's Windbreaker Chic
Hvordan installerer man lysdæmper ?
Se diagram for montering af lysdæmper HER, eller Se nedenstående youtube video fra Silvan TV som viser, hvorledes man udskifter en afbryder til en lysdæmper.
Jacket Størrelse Los Angeles Dame Gæt Large Emerald Juniors 729391863055 pzqHWg
New Jeans Multistitch Rise Mid Ariat Kvinder 10020832 Moonstone Cut Boot Real 0nqpvxwxB
Størrelse Mørkeblå Pulse Florence 28 Jeans Mager Instasculpt Dl1961 wYqxt6I5zq
Størrelse Jeans Ratatat Jp5002b54 Me Miss Nwt 27 RHIqAwB