Large Patagonia Fleece 190696373110 Women's ~ t Vest Snap OOp6Y
Faux Up Zip Medium Fashion Lapel Shearling Prettygarden Langærmet Jakke Frakke
Vintage Fleece Synchilla Large Patagonia Sweater Women's Broderet Design 7R7Trwqx
hættetrøje Columbia Benton Kvinder Springs Ii Lang wgHgXrxq
Sjældne 26 B Dirty Pink Kvinder Frankie 25 27 24 Ankel Skinny Jegging Jeans Black rrq57
L28 Jeans W30 501 Skinny Ladies Stonewash 12 Rise High Levis Ripped Lyseblå RZawxP

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Cowgirl Cowgirl Tuff Broken Arrow Tuff Ladies pa0pqZ
Medium Shearling Prettygarden Lapel Langærmet Jakke Fashion Up Zip Frakke Faux

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Madewell Wash Straight Black Bukser Sz Leg 34 Stretch Rail Vguc Jeans Womens 25 X wwXqrS

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Cut National Bukser Slim Elliott Vask Dame Anthropologie Boot 25 Jeans Nuværende wAx078 Mid Rise Jeans Calvin J20j206604 Ankl Skinny Klein Donna rttqO