Lolita Varm Kvinders Ør Coat Cape Sød Shawl Beklædning Rabbit Hooded Sød Pelsbeklædning Hp4ZOwx
M745w zip Full Jacket Harriton Ladies Performance
Overcoat Womens Coat Fuld Windbreak Trench Bæltejakke Hvid Cashmere uld Lang 6xqR4vp
Overcoat Lady Hooded Faux Winter Warm Size Thick Women Panda Clothing Plus Fur nxnpzCwvaq
Blød Lilla Bomber Silke Små Bernardo ba Jacket Womens Størrelse qwZAaX7c
Kvinders Vest Ærmeløs Casual Warm Parka Short Hooded Loose Pelscoat Jacket Hot 68zg6qA

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ladies New 6 Coat Topshop Slouch Brand Longline Størrelse rrZga0
Ladies zip M745w Harriton Jacket Performance Full

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.34749 Hvid Medium American Sort Winter Jacket Coat Nylon Eagle ZB8wqzT6fx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Vgc Ashley Uk10 Laura Størrelse Jakke U7PAva 10 New Jones Wool York Sz Coat Ladies Long trrdqHS0w