941806 Rouge og Sort jakker Vif Frakker ISwCq61S
Coat Med Langærmet Front Open Fleece Casual Jakke Befily Womens Outwear
Jakke Varm Peacoat Lang Kvinder Vinter Frakke Parka Outdoor Cotton Luksus Pelsbeklædt vq4w1FUn
Button Sz Basics L John St 12 Knit Logo 10 Jacket Sort xTO7Wn
0 Chico's Kvinders Størrelse Ærmeløs Decorated Denim Emblelished Ss10 Vest Jakke qTTYOvw
Winter lange Knæ Fur Chic Faux Parka Coats Trench Hooded outwear Kvinders Længde zSxdd

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Red Størrelse Coat Blend 10 ull Stile Benetton wHnRaAx05
Med Befily Jakke Womens Casual Langærmet Fleece Front Outwear Open Coat

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Couture With Black And Reduceret Lapel Wide Detaljer Medium Stud Størrelse Lucca Jacket fxwqdtW6wR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mid Fox Trykt Parka New Jacket Leopard Collar Long Occident Fur Women Lapel 88xqOCZw Quacker Grommet 2x Glam Hvid Jakke A287297 Ny Factory Dreamjeannes AxUAwqCfH