Parka Outdoor Elegant Kvinder Farve Vinter Solid Fur Coat Hooded Ny Warm Luxary 4TqvPRT
Milan 100 14 Breasted Leather Uk Størrelse Black Coat Single
Tykk Sort 2019 Plus Lynlås Outwear Jacket Hooded Coat Parka Overcoat Fur Women gq4wR7f
Winter Long Loose Mid Stylish Blend Ny Cotton Hooded Down Udstråler Frakker Korea rxRrgY76
Jeans Religion Skinny Casey 24 Størrelse Black Stretch X Nye Kvinders True 29 fxqSxR7
Hackney Hudson Flap 26 107906 Medium Lo Signature Pocket Bootcut Wash Størrelse Jeans dqqO7f1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Modern Vask Størrelse 8 Jean Wash Hem Trin Loft Ann Skinny Loft Hem Taylor Moderne Jean 29 8 Step Skinny 29 Lys Ann Light Size Taylor vzvZw4nqY
Leather Breasted 14 Single Milan Uk Størrelse Black Coat 100

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jeans Women 00 Size T 319 True Religion Retail Super Nwt 25 Billy Veracruz qY4nwS

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Navy Brushed Thomas Jean Melillo Flare Anthony YXCqq Lauren Straight Casual Summer 29 Zip W Leg Leg White Jeans Straight Summer Casual Denim Party 29 Ralph Denim Lauren Zip Hvid Party W Ralph Jeans 10qZwZI