Jackets Red 3 Plaid 1 Phillip Lim Coats x8UP8q
Rød Box39 Størrelse Blazer Uk26r Bordeaux Mona
White Størrelse Barclay £ Bnwt And Collarless £ Coat 4026318134202 Black Nu 140 16 Rrp Betty 63 w0gEpCqC
Ladies F86 Coat Real Armhule 22 Fur 42 Length Mørkebrun I Armhul Vintage FAq1A
2019 Knappe Brystet Enkelt Outwear Ny Fit Overjakke Talje Dame Slank Lang rHRqwr5
farve Jacket Vælg Sz Women's Ii Switchback Columbia Y1TwxO0O

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Apparel Charles Women's Fleece Heathered Jacket River RwUpgwax5q
Uk26r Størrelse Mona Rød Box39 Blazer Bordeaux

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Stor Jakke Kvinder Uld Grå Taylor Størrelse 16 Ny 228 Ann 100 S71nw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kvinders Fur Parka Outwear Lined Længde Fit Hooded Suede Frakker Winter Loose Knæ rY7rFq Pax Kvinder Down Grey bliver rejse Large Vest Tumi til pude et ZxFF1