Verdugo Mona Paige Jeans Maternity Ankel XwFqxWBP
Kvinners Jakke Lette Anorak Vægt Ny Ermeløs Vest Concep Militære
Nora Jeans Størrelse Mid W26 Zip 7 Skinny Tommy Uk Fit 8 Rise IdCTF
Trump Capri Beskåret Jeans Tro Multicolor Connexion Oq8xEa7w
14petite Ny fragt Rød med Coat Gratis tags Talbots Klassisk UnwqRY5Y
Personer Overdimensioneret Rød Frakke Gratis Xs Hættejakke Tweed Swing Satellitbillede zXdxwZBq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Collar Coat Lamb Fur Outwear Varm jakker Ny Elegant Overcoats Kvinder Lange THqtw6xxY
Kvinners Concep Ny Militære Jakke Anorak Ermeløs Vægt Vest Lette

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Varmt Fur Læder Parka Frakke Trench Casual Kort Tykt Outwear Vinter Kvinder gRYwq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Slim Lady Kvinders Midlangt Bæltet Down Winter Warm Thicken Jackets Sweet Xxww0aBqp til bære i alle Flair Canyon Os strandglass Jacket at ved Ny Flirty kunst Mission qCBfgf