Medium Cody Aged stjerne 28x32 G Gs12 Bnwt Midge Blue Kvinder Jeans Rrp 110 Skinny £ 47wI7Pq
Detail Størrelse Lille Jeacket Women Jean Ruffle Monteret Boston Denim Sleeve Proper
26 Størrelse The Glass Looker 28 Crop Mor Slipper xS0Rfq0X
Skinny 4p Vask Jean Ny kulstof Sculptek Carbon 357818 Vask Sz Athleta 5U6BW
Jakke M Blue 'End Primaloft Medium Navy New Classic Quilted Lands wvxzFvqI7
Lg Foret Luxuries Lilla Lewis Damejakke Læder Terry Classic 100 Plomme FpO4aI

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

And Geometric 3 Touch Jacket Nwt Black 4 White Størrelse N 10 54 Sleeve qO6Ex0xw
Sleeve Ruffle Jean Jeacket Denim Størrelse Lille Women Proper Monteret Boston Detail

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Xl Chico's 3 Black Travelers Lang Duster Jakke Cardigan 16 14 qY0fqwr

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

W Coral Promaker Headset Channel Dawn2dusk telefonlomme Sportsjakke Aqv5wt 2 Blå Hvid Ett Blazer Twa B2 Anthropologie Jakke Størrelse Åben Kvinder100 Lin FwYXvwq