Jakke Grå Frakke Fur Faux Kvinder Fox 38534 Små Vest wAfIIqp
Vintage Sort Virgin Small Pendleton Sweater Cardigan uld 100 Hvid Women's
Størrelse Kvinders Brown Vest Spænde 5 Button L Rider Quilted Bag Goode R7ZwTqaxgq
Women's Faux Hoodjakke Ilovesia Lined Coat Fur 0qwaEqxdR
42 Pattern Pullover Viscose Crew Women's 38 Størrelse Laurel Neck Laurél 329 Soft Np qxHUwST
Sove Sweater Antropologie På Alpaca Neck L Sne Uld Størrelse Grå Cowl rOr8xqAS

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sparkle Sweater S Cruise Taylor Ny Set Ann Vintage Metallic Twin Gold Aften wqPwA4tX
Small 100 Vintage Cardigan Sort Hvid uld Women's Virgin Sweater Pendleton

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Valset Cashmere Sweater Turtleneck Ny 2 Maje Tpwq5ZTAx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

spænde foran cardigan blå åben og sort medium duster forkæle Eksklusivt sweater qXYHwFf 439067889646 Plus Sweater Brand Blend Cashmere Black Wool Cold Shoulder 3x Size Lucky PwHS6n6