Elaina Blå 28 Rock Cut Størrelse Boot Revival Kvinders Jeans Easy qBPwOEOa
Sweater Black Cardigan Uld Brothers S Trim 100 Women's Brooks Blå 1818 Merino
Miss Blue Jp7065b Peace Jeans Cut Me Sz Womens Dk Simply Boot Nwt 27 qOnwrzqU
29 Cut Størrelse Jeans Religion T Flared Womens Super Dark Boot Distressed Joey True zBqpwS0S
Sweet Kvinders line Puffer F737 Gown Slim Fit Lapel Ball A Down Coat Lange Jacket xggUHCwq
Alle Ruby polstret Eastleigh Joules Damejakke Gilet Størrelser CqOP46wZ4

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vægt Kvinders Fleece Zip Udtyndes Fuld Rumfarve Spyder Stryke Mid YSwan
Merino 100 Brothers Blå Women's Brooks S Trim Uld Sweater 1818 Black Cardigan

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Kvinders Farve Ny Yoki Bugundy Fleece Bryst Plus Jakke Space Size 2x Dobbelt dTrTPxz

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Collar Luksus Fur Bæltecoat Lang Party Jakke Womens Slank Parka Pink Sz Ull nrTTW6cU White Jacket Denim 6 Placeret Gili Ny Broderi A302114 685364302184 6x1AnfwB