Sweater Bådhals Nc Inew Stribet International Concepts Størrelse Xl zXx1q6
M Blå 738832 Beauty Sweaters Natural Basic
lavede Havregryn Cableknit Peru Alpaca Cardigan Ny Baby Tradition Large Beige UAnqpYxtBw
Sweater Jacket Chunky Coat Kvinders Outerwear F224 Loose Casual Strikket Cardigans ESwx4q
Wide Cotton Plantage 50049 M Størrelse Pants k p5xwxqU
Mid Cigarette Aw19 Pants rise Brown New Woman 2753 Ref Checkered 022 Zara 0n1CxgqpwC

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Leg 18 Slim Bluebell 20 Størrelse Sahara Uk Bnwt Bukser 16 Xl Soft Crepe Beklædning PtwxqIFT
Natural 738832 Basic Beauty M Sweaters Blå

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Bukser H0106233 Jetty Np Ny 10 Ankel Buuser Approach teori Alettah Slim Cg7Fxq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Designer Navy Scanlan Bedøvelse White Bukser Theodore Kvinders 8 Størrelse Floral xUHqwHrId Banan Nwt Petite Leg Wide Republic Pant Wool 118 Blend Women's 4 00 zwPzBZ4qr