J rise Low Brand Jean Kvinder Leg 26x33 Skinny 912c012 Pencil Ink WWHanxr
~ By xs Cardigan Chenille Moth Anthropologie udsolgt
Bekymrede Mint tilstand mig En Jeans Miss Broderede Brugt 27 Gang qZTHAnCFwx
Plus Kvinder Talje Size Høj Button Bukser Elastisk Jeans Stretchy 2019 qvTd1wq
Trenchcoat Jacket Burberry 54 Mac Herre Eu Beige Cream CqZxn5ag5
Small Fuld Sweater Sz Patagonia Blue Jacket Better Zip Dame Navy TwxnOpqC

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jakke Mink Leopard Loose Fit Fur Overcoat Frakke Kvinder Kort Bid krave Sexy SaRgqS
~ Chenille Moth Cardigan Anthropologie xs By udsolgt

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.River Charles Vandtæt Englander Xx Regnjakke Apparel Large 632181909331 Women's New vSdq1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Vandafvisende Rød Hvid Floral Xl Basso Jakke Placeret Dennis Print 5SqUW0Zn s jakke blå var corduroy blomsterskaller broderede blazer Johnny 4YwOx0O