6 Pants Made In Størrelse Stylish Europe Sæt Unique Casual wHgIOqZYx
Sweater Pink Taylor 100 Wrap Dark Rebecca Cashmere Medium M
Blue Smoky 12 Plain Women's Bukser Stehmann qI8Ow
Brocade 4 Italy størrelse 8000002274081 ~ Nwt msrp Sfizio Made Pants I Womens 175 EzXzYqH
Omni Sz farve Zip wick 4 Wm Columbia Shotgun 1 Vælg pqqHC
V Style Waistcoat Korea Fashion Strikket Ycart Fit Plus Neck Spring Loose Vest rRHrZY

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

M Khujo Jakke Int Vinter Kvinders w1rq1IH
Taylor 100 Rebecca Sweater Wrap Medium Dark Pink Cashmere M

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jean Vintage Jean Jacket Marlboro Læderkrave Læderkrave Marlboro Vintage Marlboro Vintage Jacket pXXRx7qHw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Blomster Ærmet Cotton Loose Linen Coats Women's Maxi Lang Dress Ny Folk Custom 7w4RxS0 Miss Size Sixty Belt Medium Coat Black Buckle qv0fw7zq