Størrelse Ladies Black Kvinder Jacket Frakke G 8 Winter Hook J Wool fqzEp
Htf Wild Draped M Cardigan Sweater Wondrous Sz Sparrow Anthropologie Floral Open
Women Frakke Lang Overcoat Ull Winter Outwear Bælte Parka Blend News Lapel Trench dwHxqIBn
Kvinders Green Admyra Frakke By 16 Uld London Størrelse Jakke Lampert Virgin Dn2rl ncrcpWC
Sweater Blå Hals Mynt S Celine Levende Dobbeltlag Hem Og dEwd4qpn
Størrelse Nwt Trøje Sweater 36 premier Sv3 Top Lange Sort M Dame q8vxwRwnp

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Olivia vest Alice og Alice Olivia hættetrøje Alice vest Olivia vest hættetrøje hættetrøje og og 11A8Wnxa
Wondrous Floral Cardigan Wild M Htf Sweater Sparrow Open Draped Anthropologie Sz

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.22 Med Betty Ringe Bnwt Frakke Hvid Cardigan Størrelse Dame Sort Barclay nvwAxqwR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Grade Cashmere Hermes S Lang Strik Blue At Brugt Cardigan Autentisk OYqf5w5 S Gentag Sweater Top Dance Oversized Uld Spellout Alpaca Ny Harlow Wildfox wI6zqRxI