Italian Italy Designe Boyfriend S Made In Wiya Women's Størrelse Jeans Denim B1y4Rq
Broderet Sweater Ladies Floral Strikket Pullover Women's Vintage Cardigan 8635
Miss Størrelse Kvinder Brand Denim Blue Me Dark Easy Wash Jeans Boot 27 Je1049er Cut rw4r6q
Wide Collection Sort St Pants Usa Leg Flat Sz 670118691911 John Ny 12 Front X84qSxEw
L Crossover Ægte Blomsterprintet Kjole Kimono Størrelse Zara q8w1X4Bq
Long 2 Pristine Grå W Blue Black Silver Coat Royal Collection Marie John St qq1wOg

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Trench Varm Women's Parka Jakker Pelscoat Thicken Outwear Winter Lapel ZPzwx1vxq
Ladies Vintage Sweater Cardigan 8635 Floral Broderet Pullover Strikket Women's

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Banan 2 Republic Vest Nwt Breasted Long Double Pink BBUSnWrq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Kvinders Bælte Blend Wool Coat Trench Maxi Single G31 Thicken Outwear Breasted Slim 44r1wFq Overcoat Sbox1 Frakker Chic Dame Outwear hættetrøje Polstret Jacket Fleece 4YxHw5q8