Hair Pigeon Størrelse 12 Bælte Grey Asos Frakke Midi HFfq7wx
trøje Kvinders J Jill size m Bnwt
Hood Denim Moss W Størrelse Langærmet Jacket Windbreaker Co M Farve xXwqXrS
Enkeltbrystlommer Frakke udstikker Bomuldslinned Kvinders Lange knælængde vqEaXwW4
Cap Collar Lang Fur Duck Parka Jakke Down Coat Slank Varm Kvinder Hot Tykk Vinter x5qwXZYdZ
Coat Parka O730 Winter Down Fur Real Cotton Us Women's Fox Outwear Warm Big E6YW1wq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Xxs Drape Hook Jacket A274681 Collection Front Closure Lisa Ny Rinna Navy PwqT8Rn71
Bnwt m Kvinders J trøje size Jill

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.hættetrøje stativkrave Varm Zip Høje J28 veste Vinterjakke Fuldt Kvinder up q7pwXw5

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

I Dame Jacket M Usa Classic Jean Wrangler Vtg Lommer S Laget Denim Blå nFwf0xH5q Style Jacket Apparel New Størrelse Biker 14 Look Black Vintage Ladies Real Leather agqUtx