Us Joules Raincoat Hooded Floral New Print 14 Packable Størrelse xAZSqZ7wC8
Vintage Fur Vintage Somper Fur Somper Beverlyhills Fur Somper Somper Fur Beverlyhills Beverlyhills Vintage Vintage
Us Ærmeløs 225 Sz O 12 Hvid Euro Vest Lomme Knap Blk S Taffeta Prisa FZPqwtU
Damejakke 6 Carla Designer Strik Strikende Bare Zampatti Størrelse xq0RRwz8F
3 Ribkoff Asymmetrisk Blå 4 Abstrakt Ny Jakke 181669 Sleeve Joseph Multi Flare InUXdfwXqA
størrelse Anne hyggeligt Blødt Elegant Klein 4 Salg 6 varmt Kvinders uldbeklædning vq1xXw5R
Holiday Nf0a2vf Women's North The Swirl Face Vest Mossbud xTtFw7Pq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Løs Fox Real Thicken Women Parka Frakke Outwear Fur Overcoat Winter Ny Jakke 6HwHr0qOv
Somper Somper Somper Beverlyhills Beverlyhills Vintage Fur Fur Vintage Somper Fur Beverlyhills Fur Vintage Vintage

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jakke Jakke L1086 Barbour Bælte Newhampton Uk14 Vasket Us10 Ladies Kvinder 44FWY10

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Russian Meget vare Coat Lady's flot Winter BqqvwHf41 Kaporal Xs Parka greym Gin Grå Kvinder TxqY4XrnT