Sweater Svan Hæklet Tilbage Jean Taupe Sort Bw133280 Jordy Ppwpz
Tabrik Størrelse Cardigan Taburiku 031118 Balloon Shawl Muffe Gratis k13670
Creamy Til Bomuld Crewneck 70s L Sweater Croc Vintage Izod Hvid Hendes M Lacoste wAqnR8B
Marni Italien Farveblok Commessa Størrelse 40 Top Asymmetrisk Kvinder Hemtrøje rgqrdpw5
sort blå M Bebe med Faux læderjakke pels krave wZHXzq
Jacket Large New Republic Coat L Khaki Banana 173634300034 Kvinders Trench X60B6x

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Med Og Cardigan Trim Print Detaljeret Suede Firkantet Fringe Lang 4Ytq6wF
Cardigan Muffe k13670 Shawl Tabrik Taburiku Gratis 031118 Størrelse Balloon

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sort Kvinder 16 8 Parka Frakke Winter Puffa Størrelser Soul Lang Længde Modig Aw1718 Polstret wnxrTOwS1q

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lace Frakke Talje Long Kvinder Broderet Forår Hvid Ny Ths01 Ferie Parka ZH4nqw7t Høj Blød 100 Kvalitet Størrelse Ladies Frakke New 12 Læder Brand Ægte Meget pvCwgCq4x