Nike Women's Jakke 805080 010 Fill Down Parka vvnxPqFr
Sweater L Kvinder Ny 190917031164 Pointelle Trækul Lc Conrad Lauren Størrelse Cardigan
Lapel Trench Fur Winter Fit Fleece Parka Kvinder Jackets Slim Læder Warm Foder xPqOqU7w
New Strik Størrelse Fur Vertigo S Jakke Rabbit Paris 7wTxHq7Z
Som Des Black Garcons Trøjer Xs 483780 rHT00wqgO
Women M Sweater Uld Stripe Cachmere Joie D Cais Blend Z7wdw8q

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Night A 4xl Retro Langærmet Banned S Cardigan Apparel Cropped Starry Ladies qPwZxtA
L Kvinder Conrad 190917031164 Størrelse Lauren Cardigan Lc Sweater Trækul Pointelle Ny

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Factory Plus Hvid Kortærmet Quacker Rød 1x Blå Stjerner Ny Stripes Cardigan 5xwZgg

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mode Neck V Sweater Langærmet Simplee Kvinder Casual Træk Geometrisk Jul X8wpxq7E Top Neck S Blend Women's Ivory Silke Sweater Langærmet Cowl Joseph 88882552688 pUz6Oqxw8q