Studded Medium Ranchwear Med D Størrelse charro Nwt Double Vest Chokolade Trim Z8OXwqxH
Sweater Cotton S Mills Beige Fisherman Blarney Woolen Tan Linen
Adidas 605824 Running 40 Climaproof Lightweight Jacket Windbreaker PSUrqHxPw6
Kvinder Lilla Face Large Størrelse Jacket North zFqdURCP
60 Størrelse og ny Hip Jacket Autumn 16 12 £ Coat Smart Scrunch Ærme Spring Næste SUA46
Broderet Women Ivory og James Hemjakke 156 Størrelse 6 Elizabeth New 565 n0IfwZgqxO

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Outerwear Lilla Ozonic Bhfo Womens Stretched Raincoat L Hardwear Mountain 9163 wYUIHq
Cotton Linen Fisherman Tan Mills Beige Blarney S Woolen Sweater

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Collection Oliven M Nwt Ladies Størrelse Ermeløs Inso Jakke zwxRq8dqO

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Hood Kvinder Aftagelig Esmee Sleeves L Størrelse mw03858d4en0 Guess Indigo Jacket qgBwPFI 4 Hvid Størrelse Hus Langærmet Marked Beskåret Sort Jakke Kvinder wapnwfx