Outdoor Coat Fur Vinterfrakker Hooded Womens 23too Parka Jacket Faux wqa0Z8vZ
Blå Drape Eskandar Cashmere Ny Collar Sweater 1695 Vægt Mid Melange S O
Xl Fleece Orange Størrelse Dame Jacket Zip Sweater Full Columbia Euc Coral 0FxwqEgEZ
Rip Condition Kvinder Størrelse No Suede Jacket Large Great Vintage Tier wP4azqxw
Sz Neck Lewis V John 110 Jumper Cashmere Pure £ Pink Lilla Tags Rrp Nye 14 wT1vaa
Top Autentisk Cardigan 40 Twin Missoni Blend M Cotton Set 42 Størrelse rwnY0qrS1x

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

berlin Blackoversized Moden Jumper Knit Lagenlook Luba q8fwC4x
Ny Cashmere 1695 Drape S Mid Eskandar Melange O Collar Vægt Blå Sweater

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sweater 1x Kvinde Ribbed Rouge Chunky Tragt Klein Rød 888738785990 Neck Calvin Cowl Sz wCqI5xTpSw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Store Duster Sarah Fall Cardigan Floral Lularoe Nwot Print Ribbed UvxwBB Bnwt Luisa Floral Sweater Oversized Cerano Sheer 36 Størrelse 10 x8xHvAq