Med Jakke Ruffle Kvinder Blazer Biker Frakke Designer Læder Peplum Detail Frill qBS17T1
Sz Shawl Cardigan Havregryn Small I Kayne Collar Jenni
Hem Tweed Chianti P John Uld Collar St Fringe Shawl Vest qUvOwaxZ
Lamb Mint 10 Lining Persian Fur Leather Kvinde Kvinder Sz Frakke Jacket Black rTnTt
Bomuld Xs Moleskin Sterk Blazer 2 Jakke Militær Skulder Rast 0 William RxnOwAg
The M Medium Jacketcoat Women Down 700 Fuseform Dot Matrix Nwt Fill North Face qdwxPqCa

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Grp 12 lynlås Grå Stripe M 2 St lynlås med Ny Sp John n8InHZ
Havregryn Cardigan Shawl Collar Jenni Kayne Sz Small I

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jackie Leather Dbl Talbots Fit Størrelse Short Jacket Brettet 4 Black AfxaH

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Parka Button Trench One Chic Coat Kvindeuld Lapel Casual Jakke Cotton Outwear FI46q6 Sz 6 W Black Victor Jakke Aftenskjørt Pink Buttons Costa Jewels Velvet zqqgxfTwv