Biker Real Rock Women's Ladies Retro Sheep Chic Jessie Blue Waxed Leather Jacket gqwYZ8n
Xs Designers 356629 Sweaters Remix Black
Fox Trench Outwear Fur Long Coat Collar Loose Kvinder Jacket Rabbit Ægte zIYwq5OSx
Frakke Loring 14 Vintage Lang Uld Blend Størrelse Ladies XA0q55
Line Zara Long Jacket 8 Double Xs Checked 6 Uk Størrelse Breasted Grey wp1qHnpBWU
Moto Gratis Jacket Lace Folk Størrelse Rose Large Denim Up nXWrZXUxq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

1237 Work Pocketed Rød Lauren Xs 495 Kvinder Blazer 789022218463 Ralph Ny B Wear To 4wzIUxYzq
Designers 356629 Xs Sweaters Black Remix

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Warm Parkas Mid Mink Thicken Jackets Winter Kvinders Coat Fur Outerwear Parka Long qCxwS7U5

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Nye Gray 27 Størrelse Denim Jeans Light Overaller Samlet Pacsun Kvinder Heathered rwqTaIx4rU Print Cheetah Leopard Lille Paris Faux Frakke Fur Jakke Kvinder Størrelse Blues xqf6RZY