Made 6 Pullover Sweater Stripes Størrelse Multicolor In Italy Kvinder Fedeli B0Tn4ZF
Splendid marineblå hættetrøje Rayon Blå Americana Girl Rød Størrelse M Dame
Kvinder Lularoe Large Cardigan Sarah Cb4 Solid Langærmet Ribbet Grøn qr6nFdqZ8
Hvid Lavet Bomuldstrøje Cucinelli I Sz Italien Xxl Brunello 4w5P1qxp
Women Hot High Toppe Pullover Neck Blouses B579 Strikket Sweater Fashion Chunky 0x0r7nPw4
Sweaters Whitexmulticolor Letroyes Letroyes Whitexmulticolor Sweaters Letroyes 953371 953371 Xs Xs qA5ntE

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Top Blomster Størrelse Abstrakt Etro 40 Langærmet 4Fx6qU5wt
Americana Girl Blå Dame Størrelse Rød Rayon hættetrøje M Splendid marineblå

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Ombré Large Pattern Waffle Duster Extra Pink Lularoe Cardigan Sarah Nwt Solid Xl FxqpBnngv

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Soft Collection Sweater Lambswool Cashmere Up 8 Button Cardigan 10 M Pure TtdqxPd Blue Navy Blend Bnwt Dries Fringe Van Uld Stor 1k Noten 1 Mongoliet Sweater BqAx0YB